Nieuws
Lees onze Algemene Voorwaarden
Nieuws
Bart's ScooterService heeft buiten de vaste werkplaats ook een mobiele werkplaats, welke voornamelijk tijdens de zomer maanden wordt gebruikt voor kleine werkzaamheden, welke prima ter plekke voor uw huis, op uw werk of als u met pech onderweg staat kunnen worden opgelost, zodat u weer op weg kunt, met of zonder afspraak.

Deze mobiele werkplaats service is gerealiseerd om het u makkelijk te maken en voornamelijk tijd te besparen, ook is het juist zeer handig als u bijvoorbeeld met pech onderweg staat, vaak kunnen we het probleem dan direct oplossen zodat u weer op weg kunt, anders zetten wij u kostenloos binnen 35 km bij u thuis/werk of ergens anders af, en nemen de scooter/brommer mee voor reparatie.

U belt ons en wij staan afhankelijk van de afstand, meestal binnen 10 a 15 minuten bij u.

Laat aan ons weten wanneer u een reparatie of onderhoudsbeurt het beste uitkomt, geef het aan ons door. Stuurt u simpelweg een e-mail naar: info@bartsscooterservice.nl of bel direct 0617808862 ( gebruiken bij pech onderweg )
De nr.1 specialist in het onderhoud van A-Merk en Chinese 4/2-Takt (Elektrische) scooters en bromfietsen.
Volledige onderhouds beurt vanaf € 99 !
Verzekering
Onderdelen
Speciale aanpassingen
Zakelijke gebruiker
Elektrische scooters
Mobiele service
Over ons
Home
Werkplaats
Contact
Links
Copyright Bart's ScooterService.nl - 2010-2020
Bart's ScooterService - Reparatie & Onderhoud van uw scooter/bromfiets           Tel: 0617808862
Stel onderhoud niet uit, kom op tijd, dit voorkomt dure reparaties ! De motorolie die we gebruiken bij de onderhoudsbeurt voor uw 4-takt scooter is alleen van de beste kwaliteit.
Overig Nieuws
Openingstijden: Maandag 13.00 tot 21.00
Dinsdag t/m Vrijdag 08.30 tot 21.00
Zaterdag en Zondag GESLOTEN
Gesloten tijdens nationale feestdagen.