Nieuws
Lees onze Algemene Voorwaarden
Nieuws
Mijn interesse voor bromfietsen en scooters " de kleine motoren " is eigenlijk begonnen nog voor mijn 16de, toen ik mijn eerste scooter kocht. Wat begon met een ander uitlaatje, tot hobbymatig, groeide langzaam uit tot het bedrijf wat ik in 2010 ben gestart.

Bart's ScooterService is dan ook geen dealer, maar een onafhankelijke garage, met de speciale aandacht naar reparatie en onderhoud/revisie van uw scooter of bromfiets. Praktijk ervaring staat bij mij voorop, en dat is ook het belangrijkste !

Waarom ben ik mijn eigen bedrijf gestart? Omdat het zoveel beter kan ! Met name de kwaliteit, tevredenheid, service en prijs hierin wilde ik verbeteren. Ik ben dan ook met het mobiele werkplaats idee gestart om u meer tegemoet te komen bij kleine reparaties, maar natuurlijk ook gewoon in de werkplaats.

Ik vind het belangrijk dat de prijs normaal en redelijk blijft, en u gewoon een goede eerlijke service kunt verwachten.

In de nabije toekomst hoop ik het bedrijf geleidelijk uit te breiden.De nr.1 specialist in het onderhoud van A-Merk en Chinese 4/2-Takt (Elektrische) scooters en bromfietsen.
Volledige onderhouds beurt vanaf € 99 !
Verzekering
Onderdelen
Speciale aanpassingen
Zakelijke gebruiker
Elektrische scooters
Mobiele service
Over ons
Home
Werkplaats
Contact
Links
Copyright Bart's ScooterService.nl - 2010-2020
Bart's ScooterService - Reparatie & Onderhoud van uw scooter/bromfiets           Tel: 0617808862
Stel onderhoud niet uit, kom op tijd, dit voorkomt dure reparaties ! De motorolie die we gebruiken bij de onderhoudsbeurt voor uw 4-takt scooter is alleen van de beste kwaliteit.
Overig Nieuws
Openingstijden: Maandag 13.00 tot 21.00
Dinsdag t/m Vrijdag 08.30 tot 21.00
Zaterdag en Zondag GESLOTEN
Gesloten tijdens nationale feestdagen.